16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLeonardo DiCaprio a strâns peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

Leonardo DiCaprio a strâns peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

Actorul american Leonardo DiCaprio a organizat, miercuri seară, o licitație caritabilă la s-au strâns peste 25 milioane de dolari. Banii vor fi utilizați de fundația lui Leonardo DiCaprio pentru conservarea naturii, relatează Mediafax.

Starul hollywoodian a deschis licitaţia punând în vânzare propria sa motocicletă Harley Davidson, semnată de Martin Scorsese şi Robert De Niro. Două roluri de figuraţie într-unul dintre următoarele filme ale actorului au fost vândute la licitaţie cu 2,4 milioane de dolari.

Rockerul irlandez Bono, care a interpretat în timpul galei un duet cu Julian Lennon, fiul lui John Lennon, a scos la licitaţie o chitară personală, care a fost vândută cu 1 milion de dolari.

O sculptură de Damien Hirst a fost cumpărată de miliardarul Len Blavatnik cu peste 6 milioane de dolari. Un desen de Pablo Picasso a intrat în colecţia magnatului sud-african Patrice Motsepe contra sumei de 1 milion de dolari.

Marion Cotillard, Jared Leto, Selena Gomez, Cara Delevingne, Petra Nemcova, Robin Thicke şi Joan Collins s-au aflat printre vedetele care au plătit între 7.500 şi 130.000 de dolari pentru participa la acest eveniment.

Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă