10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLeonardo DiCaprio este cel mai bine plătit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este cel mai bine plătit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter, informează Mediafax.

Citeşte şi: Leonardo DiCaprio va juca rolul unui bărbat cu 24 de personalităţi

Actorul este plătit, în acest moment, cu 25 de milioane de dolari pe rol.

Topul 5 este completat, în ordine, de Sandra Bullock, Matt Damon, Robert Downey Jr. şi Denzel Washington, fiecare cu un salariu de 20 de milioane de dolari pe film.

Citeşte şi: Leonardo DiCaprio, noi planuri în industria cinematografică

Angelina Jolie se situează pe poziţia a şasea, frumoasa actriţă fiind plătită cu sume cuprinse între 15 şi 20 de milioane de dolari pe rol.

Topul 10 al vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari salarii este completat de Dwayne Johnson – star al filmelor de acţiune -, cu o medie de 15 milioane de dolari, Jennifer Lawrence şi Mark Wahlberg, cu salarii cuprinse între 10 milioane de dolari şi 15 milioane de dolari, şi Seth Rogen, cu 8,4 milioane de dolari.

Topul a fost realizat pe baza informaţiilor oferite de producători, agenţi şi şefi ai studiourilor de producţie de la Hollywood.

 

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă