12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLogodnica actorului George Clooney a făcut deja petrecerea burlăciţelor

Logodnica actorului George Clooney a făcut deja petrecerea burlăciţelor

Avocata Amal Alamuddin, care se va căsători cu actorul american George Clooney în toamna acestui an, a organizat deja o petrecere a burlăciţelor, relatează Mediafax.

Petrecerea a fost găzduită de actriţa Ellen Barkin, la locuinţa sa din New York. La petrecere au participat atât mama avocatei, cât şi cea a actorului, împreună cu surorile acestuia. De asemenea, la eveniment au participat "câţiva bărbaţi".

Nunta lui George Clooney cu Amal Alamuddin ar putea avea loc în apropiere de Lacul Como din Italia, pe 12 septembrie.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra.

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Ciucă și Ciolacu caută alt candidat pentru Primăria Capitalei, în locul lui Cîrstoiu

Liderii PNL și PSD, în frunte cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, sunt reuniți la Palatul Victoria, unde caută un alt candidat la Primăria...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă