15 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuLogodnicul lui Bobbi Kristina Brown a rupt tăcerea. Cum au fost ultimele...

Logodnicul lui Bobbi Kristina Brown a rupt tăcerea. Cum au fost ultimele ore de viață ale tinerei

 

Logodnicul lui Bobbi Kristina Brown, fiica cântăreței Whitney Huston, a povestit cum au fost ultimele ore de viață ale tinerei. Ea a fost găsită inconștientă în cadă, în 31 ianuarie 2015, și a decedat șase luni mai târziu, informează Agerpres.

Într-un interviu publicat pe site-ul Daily Mail, cât și în emisiunea Dr. Phil, realizată de Phil McGraw, cu difuzare joi şi vineri pe CBS, Nick Gordon a povestit că în ziua în care tânăra a fost găsită inconștientă, el a iești cu câțiva prieteni. „Krissy credea că sunt cu alte fete şi era bulversată. M-a sunat şi mi-a cerut să vin acasă”, spune în Daily Mail iubitul fiicei cântăreţei Whitney Houston. 

Gordon a spus că s-a conformat şi s-a întors spre ora patru dimineaţa,  „Am văzut mai multe sticle de vin. Băuse şi poate şi fumase puţin. Ne-am certat un pic şi apoi am urcat, ne-am aşezat în pat şi am făcut ceea ce fac adulţii”, spus el.

Citește și: Ceremonie religioasă pentru Bobbi Kristina Brown, pe muzica mamei ei

Gordon a afirmat că a găsit-o inconştientă ceva mai târziu. Astfel, în timp ce el se juca la playstation, un prieten al său a descoperit-o pe Bobbi Kristina „ Am ştiut imediat că ceva s-a întâmplat. Mi-am dat seama din vocea lui. Am alergat şi mi-am văzut iubita pe jos. A fost traumatizant”, a mai spus Nick Gordon. 

El a susţinut că a încercat să o resusciteze prin „compresii toracice” şi făcându-i respiraţie „gură la gură”. Raportul autopsiei i-a infirmat însă spusele, aşa încât a revenit asupra lor: „Nu ar fi trebuit să spun că am încercat reanimarea cardio-pulmonară. Am încercat câteva compresii toracice, dar am ştiut în sufletul meu că ea se prăpădise”. 

Citește și: Fiica lui Whitney Houston a dispărut după funeraliile mamei sale. Ce a făcut Bobbi Kristina Brown după ce a fugit de familie

Tatăl lui Bobbi Kristina îl acuză pe Nick Gordon de decesul fiicei sale, fiind de părere că el a împins-o în acea situaţie. Gordon respinge însă acuzaţiile, spunând că tânăra o ducea rău şi înainte şi că mai trecuse pe lângă moarte în februarie 2012. „Se întâmpla la Beverley Hilton şi apa ieşise pe culoar. Whitney a găsit-o, a scos-o şi a dormit cu ea în pat în acea noapte”, povesteşte Nick Gordon.

 

Cele mai citite

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă