10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMadonna, nou turneu în SUA și Europa

Madonna, nou turneu în SUA și Europa

Celebra cântăreață Madonna va începe un nou turneu prin America de Nord şi Europa, pentru promovarea celui de-al treisprezecelea album al său, „Rebel Heart", informează Mediafax.

Citește și: Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun

Turneul de promovare va începe, în 29 august, cu un concert în Miami, care va fi urmat de alte 19 spectacole în Statele Unite ale Americii şi Canada, printre care se află show-uri în oraşe precum Montreal, New York, Detroit, şi Los Angeles.

În Europa, seria de concerte va începe în 4 noiembrie, la Koln, în Germania. Alte orașe în care va mai cânta artista sunt Praga, Berlin, Stockholm, Herning, Torino, Barcelona, Anvers, Londra, Amsterdam, Paris, Manchester, Birmingham şi Glasgow.

Biletele pentru spectacolele din Europa vor fi puse în vânzare din 16 martie.

Albumul „Rebel Heart" va fi lansat oficial în 9 martie. Şase dintre cântecele din noul album au fost deja lansate în anul 2014, prin intermediul magazinelor de muzică online, după ce un hacker din Israel a publicat ilegal variante neoficiale ale acestor piese.

Madonna a lansat deja un single de pe noul album, melodia „Living for Love", pe care a interpretat-o la gala de decernare a premiilor Grammy, din Statele Unite ale Americii, dar şi la gala Brit Awards, de la Londra.

Citește și: VIDEO. Madonna, căzătură spectaculoasă pe scena galei BRIT Awards

Cântăreaţa a căzut pe scena premiilor Brit Awards, pentru că nu a reușit să desfacă la timp pelerina pe care dansatorii urmau să i-o tragă de pe umeri.

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi „regina muzicii pop", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

În anul 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet".

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Comerţul agroalimentar al Uniunii Europene, excedent de cinci miliarde de euro în ianuarie 2024

Comerţul agroalimentar din UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, conform celui mai recent raport lunar privind evoluția importurilor și a...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă