15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMadonna ar putea avea propriul reality show

Madonna ar putea avea propriul reality show

Madonna ar putea avea propriul reallity show, care ar urma să fie realizat după modelul documentarelor TV dedicate familiei Kardashian. În prezent, celebra cântăreață se află în negocieri avansate cu producătorii unui post de televiziune american, informează Mediafax.

Tabloidele afirmă că renumita cântăreaţă pop negociază în prezent cu compania Bunim Murray, care produce reality show-ul “Keeping Up with the Kardashians”, deoarece a fost extrem de impresionată de succesul obţinut de starleta Kim Kardashian şi soţul ei, rapperul Kanye West, graţie acestei emisiuni de televiziune.

“Nimeni nu se aştepta ca o vedetă atât de mare precum Madonna să apară vreodată într-un reality show, dar acest fapt arată cât de mult s-au schimbat vremurile”, a dezvăluit, pentru tabloidul britanic The Mirror, o sursă din anturajul cântăreţei.

Mai mult, sursa a adăugat că Madonna s-a împrietenit cu Kim Kardashian prin intermediul soţului acesteia, Kanye West.

”Madonna a remarcat faptul că familia Kardashian a făcut ca reality show-urile să devină cool şi actuale – nu mai sunt programe care se adresează unui public de mâna a doua”, a adăugat aceeaşi sursă.

Evenimentele din viaţa personală a celebrei cântăreţe, în vârstă de 57 de ani, dar şi diverse întâmplări petrecute în studiourile de înregistrări şi în timpul turneelor sale ar putea oferi producătorilor de televiziune un număr suficient de mare de subiecte ce ar putea fi relatate într-un astfel de documentar TV.

De asemenea, afirmă presa americană, un reality show dedicat Madonnei va oferi telespectatorilor posibilitatea de a plonja în universul familial al artistei şi de a privi dintr-o altă perspectivă relaţiile acesteia cu cei patru copii ai ei – Lourdes, în vârstă de 18 ani, Rocco, în vârstă de 15 ani, David şi Mercy, ambii în vârstă de 9 ani.

“Madonna nu a luat încă o decizie, dar îi place ideea de a oferi fanilor o nouă perspectivă asupra vieţii ei, în special asupra evenimentelor din turneele sale. Bunim Murray a dovedit prin intermediul emisiunii dedicate lui Caitlyn Jenner, «I Am Cait», că acest tip de format TV poate să abordeze subiecte sensibile, nu doar să producă emisiuni lipsite de valoare”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Dacă acest proiect se va realiza, el va reprezenta o schimbare radicală de atitudine din partea Madonnei, care a declarat în urmă cu câţiva ani că nu urmăreşte programe de televiziune.

Vedeta americană a lansat în luna martie cel de-al 13-lea album de studio din carieră, intitulat “Rebel Heart”. Noul material discografic al artistei va fi promovat printr-un turneu mondial care va debuta în luna septembrie.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi “Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului “Sticky and Sweet”.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă