6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMadonna şi-a făcut piercing în sept. Cum arată artista cu noul accesoriu

Madonna şi-a făcut piercing în sept. Cum arată artista cu noul accesoriu

Celebra artistă Madonna a postat pe Internet o imagine cu noul ei accesoriu – un piercing din aur care îi străpunge septul. Pe accesoriu apare litera „M”, deasupra unei perle.

Cântăreaţa, în vârstă de 56 de ani, a copiat look-ul fiicei sale, Lourdes Leon, în vârstă de 18 ani, care a apărut în public cu un astfel de piercing în urmă cu câteva luni.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată Madonna și fiica ei, Lourdes Leon, cu piercing în sept. 

Citește și: Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

Între alţi artişti care au purtat accesoriul se numără logodnica actorului Robert Pattinson, FKA Twigs, Lady GaGa şi Kendall Jenner.

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „regina muzicii pop”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

Citește și: VIDEO. Madonna, căzătură spectaculoasă pe scena galei BRIT Awards

În 6 martie 2015, Madonna şi-a lansat cel de-al treisprezecelea album solo, „Rebel Heart”, după ce mai multe piese au apărut pe Internet fără acordul artistei.

Madonna a primit, de-a lungul timpului, șapte premii Grammy, cinci premii MTV Video Music Awards, dar și două premii Oscar, „cel mai bun cântec original”, pentru melodiile „Sooner or Later” și „You Must Love Me”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă