22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMagnatul american Rupert Murdoch se va căsători cu un supermodel, după o...

Magnatul american Rupert Murdoch se va căsători cu un supermodel, după o relaţie de patru luni

Magnatul american Rupert Murdoch și supermodelul Jerry Hall, fosta soție a lui Mick Jagger, se vor căsători, după patru luni de relaţie, anunţul fiind făcut la pagina Nașteri, Căsătorii și Decese a ziarului “The Times” informează EFE, citat de Agerpres.

Murdoch, 84 de ani, și Hall, 59 de ani, au o relație din vara trecută când au fost prezentați de o soră a magnatului și de nepoata acestuia, în Australia, informează ‘The Times’. “Domnul Murdoch, tatăl lui Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace și Chloe Murdoch, și doamna Jerry Hall, mama lui Elizabeth, James, Georgia și Gabriel Jagger sunt fericiți să anunțe căsătoria lor”, se arată în text.

Cei doi și-au făcut publică relația în octombrie când au fost văzuți împreună la finala campionatului mondial de rugby. Murdoch și Hall s-au logodit la sfârșitul săptămânii trecute în orașul Los A?ngeles, unde au asistat la cea de-a 73-a gală a Globurilor de Aur.

Un purtător de cuvânt al familiei Murdoch a declarat ziarului că cei doi “sunt încântați de aceste luni petrecute împreună și că sunt fericiți de apropiata căsătorie”. Magnatul născut în Australia dar de naționalitate americană, și a fost căsătorit de trei ori — cu Patricia Booker, Anna Torv și Wendi Deng, de care a divorțat în 2013 — în timp ce supermodelul texan s-a căsătorit cu solistul trupei Rolling Stones, în 1990, într-o ceremonie hindusă în Bali. În timpul divorțului lor din 1999, Jagger, tatăl celor patru copii ai săi, a invocat faptul că nu sunt căsătoriți legal.

Potrivit ziarului, cuplul s-a prezentat respectivelor familii și au petrecut după Crăciun o vacanță în compania copiilor la bordul unui iaht în Caraibe.

Cele mai citite

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...

Corina Crețu: “Simplificarea regulilor PAC reprezintă un pas înainte”

Corina Crețu, europarlamentar și fost comisar european pentru politica regională, aduce în discuție necesitatea de a simplifica regulile Politicii Agricole Comune (PAC) a Uniunii...

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape...
Ultima oră
Pe aceeași temă