17.5 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuMai mulți artiști români, INTERZIȘI în SUA. Care este motivul

Mai mulți artiști români, INTERZIȘI în SUA. Care este motivul

Mai mulți cântăreţi de muzică ușoară, printre care Nicola, Raul sau Adrian Enache, nu ar mai avea voie să susţină concerte peste Ocean, întrucât le-ar fi fost retrase vizele de turiști, informează B1 TV. 

Artiștii susțin că la baza deciziei oficialilor americani ar sta o reclamație făcută de impresarul  Branislav Podrumedic, un sârb stabilit în Statele Unite. El i-ar fi reclamat la autorități cum că fac averi uriașe, folosindu-se de vize de turiști.

Sârbul s-ar fi răzbunat astfel pe cei care au rupt contractele de exclusivitate cu el și au ținut concerte pe cont propriu. 

În urma plângerii, ambasada a retras vizele turistice. Pe viitor, soliștii pot vizita diaspora, doar cu viza de lucru pentru artiști profesioniști, cum este și cazul cântăreței de muzica populară Maria Dragomiroiu. 

Până atunci, cei vizați vor să se solicite o audiență la ambasadă, pentru a primi lămuriri. 

Nu sunt singurii artiști români care au avut probleme peste Ocean. Alexandra Stan nu a mai putut ajunge să cante la New York, întrucat nu mai avea viză de lucru. Asta în timp ce Adrian  Minune nu ar mai avea voie să calce pe pământ american niciodată din cauza un personaj controversat care s-a dat drept membru al trupei manelistului.

Cele mai citite

Florin Piersic are “o evoluție lent favorabilă” în spital

Actorul Florin Piersic rămâne în spital însă are "o evoluție lent favorabilă", anunță un comunicat transmis de Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor. Comunicatul a fost...

Bulgaria va avea avioane F-16 mai bune ca ale României și le va asigura mentenanța în țară

Bulgaria va avea avioane de luptă F-16 Block 70 și le va asigura mentenanța la o uzină din țară, fără să fie nevoită să...

Curtea Constituțională discută sesizarea privind comasarea alegerilor

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, astăzi, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură OUG privind organizarea alegerilor din 9 iunie.Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă