17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuMartha Stewart și-a dezvăluit secretele frumuseții

Martha Stewart și-a dezvăluit secretele frumuseții

Vedeta de televiziune Martha Stewart a dezvăluit că se trezește în fiecare zi înainte de ora patru dimineața, ca să aibă timp să folosească toate produsele de îngrijire a pielii preferate, informează contactmusic.com.

Citește și: Leonard Cohen lansează un nou album. De ce ar putea fi fanii dezamăgiți

Vedeta, în vârstă de 73 de ani, a spus că respectă un regim foarte strict de înfrumusețare ca să prevină apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.

„Nu cred că odată ce ți-au apărut riduri mai poți scăpa de ele cu doar câteva înțepături. Însă, poți preveni apariția semnelor de îmbătrânire și le poți atenua”, a spus Stewart.

Vedeta a spus că nu este împotriva folosirii chirurgiei estetice. Însă, Stewart a mai spus că încă nu a folosit injectarea cu botox.

„Sunt la curent cu toate procedurile de înfrumusețare. Vorbesc tot timpul cu medici la show-ul meu de radio ”, a adăugat vedeta.

Citește și: Fanii Top Gear cer înlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

De asemenea, Martha a spus că este foarte importantă curățarea tenului în fiecare seară și că ea nu merge niciodată la culcare fără să se demachieze.

Martha Stewart este cunoscută, între altele, pentru prezentarea emisiunilor de televiziune „Martha” și „Martha Stewart Living”, pentru publicarea mai multor cărți bestseller și pentru revista „Martha Stewart Living”.

Cele mai citite

Loredana Groza mărturisește ce fotbalist a fost primul ei “crush”. “Decupam pozele cu el din ziare!”

Loredana Groza a fost prezentă pe terenul unde se antrenează Generația de Aur, pe "Arcul de Triumf", pentru meciul din 25 mai. Artista va...

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Este în stare gravă. Un agresor a fost reținut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost transportat la un spital. UPDATE: Starea premierului Slovaciei este gravă. El a fost internat la...

Cum alegi un Volvo XC 60 de vânzare, în leasing, de la o agenție cu experiență

Experiența de cumpărare a unei noi mașini poate fi foarte interesantă, deoarece oferte sunt pretutindeni. Piața de profil este suprasaturată de oferte și...
Ultima oră
Pe aceeași temă