30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMazăre va fi faraonul Ramses la ultima ediţie a carnavalului din Mamaia

Mazăre va fi faraonul Ramses la ultima ediţie a carnavalului din Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunțat că la ultima ediţie din acest sezon a carnavalului de la Mamaia îl va întruchipa pe faraonul Ramses, relatează Mediafax.

La carnavalul din 30 august, Radu Mazăre îl va întruchipa pe faraonul Ramses al III-lea al Egiptului, iar în timpul spectacolului primarul Constanţei îşi va face apariţia dintr-un sarcofag, după ce va fi invocat de un mag.

”O să fie un sarcofag gol, prezentat pe scenă, după care o să se închidă, o să iasă fum din sarcofag şi o să apară faraonul. Iar magul meu o să apară din foc”, a spus Radu Mazăre, marţi.

Pe scena amenajată în piaţeta Cazino din mijlocul staţiunii Mamaia vor fi aduse pentru acest spectacol şi animale de la un circ ambulant – lei, pitoni, dar şi un aligator de trei metri.

La carnavalul de la Mamaia, primarul Constanţei i-a interpretat, în acest sezon estival, pe împăratul roman Cezar şi pe domnitorul Ştefan cel Mare.

Cele mai citite

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă