11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Miss World 2015. O ROMÂNCĂ este cea mai FRUMOASĂ femeie din...

FOTO. Miss World 2015. O ROMÂNCĂ este cea mai FRUMOASĂ femeie din estul Europei

Reprezentanta României la Miss World 2015 a primit titlul Miss World East Europe şi a fost premiată cu un contract de modelling în valoare de 30.000 de euro, pentru un an, oferit de o agenţie de modele din China, informează Mediafax.

La finalul competiţiei care s-a desfăşurat în Sanya, China, Natalia Ioana Oneţ a fost premiată de organizatorii chinezi cu titlul Miss World East Europe, informează organizatorii Miss World România.

Natalia Oneţ, în vârstă de 26 de ani, nu a reuşit să se califice în topul 20 al finalistelor, însă ea s-a situat pe locul al 17-lea în urma “voting-ului competiţiei” (votul online al concurentelor, n.r.), spun organizatorii Miss World România.

Astfel, rezultatul Nataliei Oneţ este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreaga istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss International), după ce Ioana Valentina Boitor s-a clasat pe locul al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006.

Marele titlul Miss World 2015 a fost câştigat de reprezentanta Spanei, Mireia Lalaguna Royo, în vârstă de 23 de ani. Aceasta a adus coroana Miss World în Spania pentru prima dată în istoria de 65 de ani a competiţiei Miss World.

În clasamentul final al Miss World 2015, locul a doilea a fost ocupat de reprezentanta Rusiei, Sofia Nikitchuk, iar locul al treilea a revenit reprezentantei Indoneziei, Maria Harfanti.

Natalia Oneţ, câştigătoarea Miss Tourism România 2013, este absolventă a Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti. Ea are 26 de ani, o înălţime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90 și este născută la Satu Mare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un avion a aterizat forțat pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr

Duminică, un avion de dimensiuni reduse a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol în zona localității Vurpăr. Deși situația a fost...

Israelul continuă să trimită ajutoare în Gaza. Ce spun oficialii

Ajutorul umanitar care va intra în Fâșia Gaza se va intensifica în zilele următoare, a declarat duminică armata israeliană, potrivit Reuters. "În ultimele săptămâni, cantitatea...

Ministrul de externe thailandez demisionează neașteptat

Ministrul de externe thailandez Parnpree Bahiddha-Nukara a demisionat, a anunțat duminică guvernul, după ce a fost înlăturat din funcția de vicepremier în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă