7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuModelul Naomi Campbell va juca într-un serial TV

Modelul Naomi Campbell va juca într-un serial TV

Supermodelul britanic Naomi Campbell va juca într-un serial TV american, intitulat "Empire", despre viaţa unui patron al unei case de discuri specializate pe genul muzical hip-hop, informează Mediafax.

Naomi Campbell, în vârstă de 44 de ani, va avea un rol important în noul serial TV, care va fi lansat în 2015, alături de Taraji P. Henson şi Terrence Howard, potrivit contactmusic.com.

Modelul britanic va juca rolul Camillei, o femeie care are o relaţie amoroasă cu potenţialul moştenitor al afacerii lui Lucious Lyon, potrivit The Hollywood Reporter.

Lee Daniels, cunoscut printre altele pentru realizarea peliculei "Majordomul/ Lee Daniels' The Butler" din 2013, care regizează pentru prima dată un serial de televiziune, consideră că Naomi Campbell este cea mai potrivită pentru rolul Camillei. "Naomi este o actriţă frumoasă, subapreciată după părerea mea. Va fi minunată în rolul Camillei. Sunt cu adevărat încântat să pot lucra cu una dintre cele mai apropiate prietene ale mele", a spus Daniels.

Într-o declaraţie de presă, Naomi Campbell s-a declarat onorată să joace în noul serial. "Este o onoare să calc pe urmele unor actriţe ca Halle Berry, Oprah, Gabourey Sidibe şi Mo'Nique, şi să lucrez cu Lee Daniels. Abia aştept să mă alătur lui şi echipei minunate pe platoul de filmare", a spus modelul britanic.

Cea mai recentă apariţie a lui Naomi Campbell în calitate de actriţă a fost în 2009, când a jucat în drama indiană "Karma, Confessions and Holi".

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă