8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuMorgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

Morgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

Actorul american Morgan Freeman a ales să îşi lărgească aria de activitate şi va deveni prezentator şi producător al unui serial de televiziune despre marile religii ale lumii, informează Mediafax.

Intitulat “Story of God”, noul serial TV va explora diverse aspecte ale divinităţii, inclusiv cele despre Geneză, miracole religioase şi reînviere.

Morgan Freeman, care l-a interpretat pe Dumnezeu în filmele de comedie “Dumnezeu pentru o zi/ Bruce Almighty” şi “Evan Atotputernicul/ Evan Almighty”, va vizita cu ocazia filmărilor pentru noua producţie TV o serie de situri religioase importante, precum Zidul Plângerii din Ierusalim, Copacul Iluminării lui Buddha, temple ale civilizaţiei Maya şi celebra biserică evanghelică Lakewood din statul american Texas.

Citeşte şi: FOTO + VIDEO. André Rieu, încântat de România. Ce a scris artistul pe Facebook

Starul american va fi însoţit în aceste călătorii de o echipă de oameni de ştiinţă specializaţi în arheologie şi istoria religiilor.

Morgan Freeman va participa, de asemenea, la o serie de teste neurologice, ce vor fi realizate de cercetători pentru a studia efectele pe care credinţa în Dumnezeu le are asupra creierului uman.

Serialul “Story of God” va fi difuzat în 2016 de filiala americană a postului National Geographic şi pe Nat Geo Mundo.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din “O fată de milioane/ Million Dollar Baby”, de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din “Strada/ Street Smart”, “Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy”, “Închisoarea Îngerilor/ The Shawshank Redemption” şi “Neînfrânt/ Invictus”. În vara anului 2014, starul american a putut fi urmărit pe marile ecrane din România în filmul “Lucy”, de Luc Besson, unde joacă împreună cu Scarlett Johansson.

Citeşte şi: Caitlyn Jenner, dată în judecată după schimbarea de sex. Care este motivul

Cele mai citite

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren în Gara Ploiești Vest

Un bărbat a fost accidentat mortal de tren, marţi seară, în Gara Ploieşti Vest, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit agerpres.ro. Conform sursei...

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...
Ultima oră
Pe aceeași temă