10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNaomi Campbell, condamnată la închisoare cu suspendare. Învinsă de un paparazzo!

Naomi Campbell, condamnată la închisoare cu suspendare. Învinsă de un paparazzo!

Modelul britanic Naomi Campbell a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsită vinovată de atacarea unui paparazzo care încercase să o fotografieze. La momentul incidentului ea se afla alături de fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Modelul în vârstă de 45 de ani a fost găsită vinovată de o instanţă din Sicilia, pentru atac asupra lui Gaetano Di Giovanni, cel care s-a ales cu o zgârietură la nivelul ochilor, după ce Campbell l-a lovit cu geanta, în urma unui incident care a avut loc în august 2009, conform Mediafax.

Se pare că Naomi Campbell a încercat, prin avocatul său, Guido Carlo Alleva, să oprească acest proces, invocând faptul că legea s-a schimbat, din 2009.

Deşi starul ajunsese la o înţelegere cu fotograful, iar acesta îşi retrăsese acuzaţiile, judecătorul Francesco Massara a dispus ca procesul să continue, din cauza acuzaţiilor grave, potrivit agenţiei de presă Ansa.

Aceasta nu este pentru prima dată când Naomi Campbell este implicată în incidente de acest fel, ea are în spate un şir lung de probleme cauzate de temperamentul vulcanic, fiind acuzată de multe ori de agresiune de fostele ei angajate şi asistente. În 2008, top-modelul britanic şi-a recunoscut vinovăţia după ce a agresat doi poliţişti, într-un incident în urma căruia modelul a primit, pe viaţă, interdicţia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.

 

 

Cele mai citite

Jaqueline Cristian, la un meci de calificarea pe tabloul principal de la Madrid

Jaqueline Cristian a învins-o în două seturi pe americanca McCartney Kessler, scor 7-6, 6-4, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu...

Ludovic Orban atacă dur rocada candidaţilor PSD şi PNL: se schimbă precum șosetele

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, luni seară, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...

90 de blocuri din Capitală, fără apă caldă până la finalul lunii

Aproximativ 90 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă începând de astăzi și până pe 30 aprilie, pentru modernizarea unui tronson de...
Ultima oră
Pe aceeași temă