18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNoi fotografii cu actriţa Jennifer Lawrence goală au fost publicate pe internet

Noi fotografii cu actriţa Jennifer Lawrence goală au fost publicate pe internet

O nouă serie de fotografii nud ale actriţei americane Jennifer Lawrence a fost publicată vineri pe internet, după ce luna trecută contul său iCloud a fost spart şi imagini intime ale acesteia au fost făcute publice, relatează Mediafax.

Cele 55 de noi fotografii au fost publicate vineri pe site-urile 4Chan şi Reddit, potrivit contactmusic.com.

Această nouă serie de fotografii private furate şi publicate online ar include şi imagini ale modelului Cara Delevingne şi ale actriţei Anna Kendrick. Aceasta din urmă apare însă îmbrăcată în imaginile publicate fără voia ei, potrivit publicaţiei tabloide The Daily Beast.

Pe de altă parte, actriţa Jennifer Lawrence, în vârstă de 24 de ani, ar fi găsit înţelegere şi ajutor pentru a trece peste scandalul provocat de fotografiile sale furate din partea lui Gwyneth Paltrow, fosta soţie a iubitului său actual, Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Astfel, actriţa Gwyneth Paltrow, care a divorţat de Martin în primăvara acestui an, i-a trimis un mesaj lui Jennifer Lawrence, în care îi oferea ajutorul.

Potrivit relatărilor presei tabloide, Paltrow, în vârstă de 42 de ani, a devenit un "umăr pe care poate plânge" Jennifer Lawrence.

"Când au fost publicate fotografiile nud furate, Jennifer a fost îngrozită. Gwyneth i-a dat un mesaj şi de atunci este alături de Jennifer şi o ajută să treacă peste acest scandal pentru că ştie cum să administreze presiunea la care eşti supus ca vedetă", a spus o sursă apropiată celor două vedete, pentru tabloidul The Daily Star.

Alte vedete ale căror imagini private au fost publicate de piraţii informatici în această a doua serie de fotografii furate sunt actriţa Vanessa Hudgens, vedeta de televiziune Kim Kardashian, cântăreaţa Rihanna şi actriţa Amber Heard, logodnica lui Johnny Depp.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă