15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuNoul album al interpretei Adele, VINDECĂTOR pentru artistă. Ce a reușit să...

Noul album al interpretei Adele, VINDECĂTOR pentru artistă. Ce a reușit să facă datorită lui

Celebra interpretă Adele s-a împăcat cu tatăl ei, Marc Evans, bolnav de cancer, în timp ce scria melodiile pentru noul ei album, “25”, pe care îl va lansa în luna noiembrie, scrie contactmusic.com.

“Ne-am împăcat”. Totul este în regulă, a spus tatăl artistei, duminică, pentru The Sun.

În anul 2012, Adele și tatăl ei s-au certat după ce Evans le-a spus unor jurnaliști că fiica lui are probleme în a-și găsi un partener, pentru că el le-a abandonat pe ea și pe mama ei. După acea declarație, Adele a spus că și-ar scuipa tatăl dacă l-ar vedea pe stradă. 

Citește și: VIDEO. Adele revine în forţă cu un nou single, Hello

Însă, Marc Evans, în vârstă de 53 de ani, a spus că declarația lui a fost interpretată greșit.

Vestea împăcării celor doi vine la două zile după ce artista a lansat un single și un videoclip, “Hello”, din noul ei album.

Albumul “25” va fi lansat în 20 noiembrie şi va include, în total, 11 piese.

Cel mai recent album al cântăreţei Adele, intitulat “21”, lansat în 2011, s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial.

După succesul fenomenal obţinut cu albumul “21”, singura piesă nouă lansată de Adele a fost “Skyfall”, tema muzicală a celui mai recent film din seria “James Bond”. Acest cântec a fost recompensat cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013.

În ultimii ani, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc tot în 2011, cu ocazia lansării albumului “21”, deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce a suferit o intervenţie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali.

Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum “Someone Like You” şi “Rolling in the Deep”.

 

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă