11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuOana Zăvoranu explică comportamentul de la moartea mamei ei

Oana Zăvoranu explică comportamentul de la moartea mamei ei

Oana Zăvoranu a explicat că a făcut declarații dure la moartea mamei ei din orgoliu și în mod inconștient. Vedeta a spus că îi pare rău că Mărioara a murit fără ca ea să o ia în brațe.

Citește și: Prima declarație a Oanei Zăvoranu după moartea mamei ei

„I-am spus <<Iartă-mă, mamă, că, în trufia și orgoliul meu, m-am antepronunțat și m-am autodeclarat, inconștient, că sunt orfană, pentru că abia acum știu ce înseamnă să fii orfan. Și de asta îmi pare cel mai rău, dacă i-a ajuns la urechi… dacă a auzit că pentru mine a murit înainte să fi murit. Mi-aș fi dorit să nu fi auzit lucrurile astea, pentru că acum, acum abia, mă doare inima >>”, a spus Oana Zăvoranu, cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii „Acces direct”.

De asemenea, Oana a spus că, deși Mărioara nu și-a dorit să o aibă alături, ea a avut nevoie de mama ei.

„Mamă, îmi pare rău că nu m-ai vrut. Te-am iertat. Îmi pare rău că indiferent ce-am făcut nu ai putut să mă iubești. Îmi pare rău că nu m-ai considerat demnă de a fi fiica ta, deși, Dumnezeu știe cel mai bine că ți-am dat totul, fără regret. Mamă, așa rea sau bună cum ai fost tu, am zis că te urăsc, dar nu te-am urât cu adevărat niciodată în sufletul meu”, i-a declarat Oana Zăvoranu mamei ei.

Citește și: Mărioara Zăvoranu are un „lăcaș” pentru comemorarea ei pe Facebook

Totuși, Oana Zăvoranu a spus că nu ar renunța la tot pentru ca mama ei să mai fie în viață, dar ar renunța la toate greșelile pe care le-a făcut.

„Și când te uram te iubeam, poate pentru că pe undeva semănam”, i-a mai spus Oana mamei ei.

Cu toate acestea, ea a spus că mama ei a știut că o iubește în felul ei.  

Imediat după moartea mamei ei, vedeta a spus că până când nu va vedea cadavrul mamei ei, nu va crede că a murit. Vedeta a mai spus că mama ei a murit pentru ea încă de când a născut-o și că faptul că a murit este o „justiție divină”.

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit în dimineața zilei de vineri. Ea era internată la spitalul Fundeni de trei luni și a suferit mai multe intervenții chirurgicale la rinichi.  Mărioara suferea de insuficiență renală și de diabet. 

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă