13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuOana Zăvoranu vinde vila din Afumaţi. Câţi bani cere

Oana Zăvoranu vinde vila din Afumaţi. Câţi bani cere

Oana Zăvoranu a anunţat, sâmbătă, că vinde casa din Afumaţi moştenită de la mama ei, Mărioara Zăvoranu. Vedeta a spus că vila este evaluată la 350.000 euro.

„Anunţ foarte serios şi important. Vând casa din Afumaţi, nu mă interesează obiectele de artă din interior, de aceea sunt toate de vânzare. Am alte gusturi şi alt stil de viaţă. Vila are piscină şi curte interioară, are o suprafaţă totală de 627 m pătraţi. Să nu sunaţi doar din curiozitate, că vă pierdeţi timpul, nu răspund eu la telefon”, a scris Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu vila scoasă la vânzare de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a ţinut să precizeze că deşi nu este interesată de obiectele de artă colecţionate de mama ei, iubeşte arta şi îi respectă pe „iubitorii de artă şi frumos”. „Gusturile mele sunt însă <<mega futuriste>> și extrem de excentrice”, a spus vedeta.

De asemenea, vedeta a spus că are de gând să înceapă o viaţă nouă, „în care trecutul nu mai are loc”.

Totodată, Zăvoranu le-a atras atenţia fanilor să nu sune doar din curiozitate, pentru că nu va răspunde ea la numărul de telefon făcut public.

Oana Zăvoranu a moştenit de la mama ei o avere de aproximativ 60 de milioane de euro, câştigată din cimitirul Eternitatea și Agricomex, dar și din vânzarea unor bunuri, bijuterii şi obiecte de arte dobândite.

Mama vedetei, Mărioara Zăvoranu, a murit în 17 aprilie 2015, la vârsta de 67 ani, după trei luni de spitalizare.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă