14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuOmagiu INEDIT pentru John Lennon. Ce au făcut 2.000 de oameni în...

Omagiu INEDIT pentru John Lennon. Ce au făcut 2.000 de oameni în memoria artistului

Artistul John Lennon, care ar fi împlinit anul acesta 75 de ani, a fost omagiat, marţi, în Central Park, de aproximativ 2.000 de persoane care au format un lanţ uman, simbol al păcii, relatează AFP și EFE, citate de Agerpres. 

Persoane de toate vârstele, inclusiv copii, s-au alăturat văduvei fostului membru Beatles Yoko Ono pentru a forma simbolul păcii cu care sperau să intre în Guinness Book.

Încercarea de a stabili un nou record mondial pentru a-l onora pe John Lennon nu a avut însă succes având în vedere că organizația Guiness a cerut un minimum de 5.000 de persoane pentru a forma acest simbol.

Totuși, cei care au participat la eveniment s-au declarat entuziasmați, bucurându-se de muzica live și ridicând brațele pentru fotografia aeriană pentru a imortaliza momentul.

Yoko Ono nu s-a alăturat celor care au făcut semnul păcii, dar a spus că este foarte fericită pentru o participare atât de numeroasă. “Este cel mai frumos cadou aniversar pentru John”, a asigurat văduva fostul membru Beatles, cunoscut pentru pozițiile sale pacifiste.

Lennon ar fi împlinit la 9 octombrie 75 de ani. El a fost asasinat pe 8 decembrie 1980 în fața clădirii Dakota în care locuia, la marginea Central Park.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă