9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPamela Anderson îl acuză pe fostul ei soț de moartea câinelui său....

Pamela Anderson îl acuză pe fostul ei soț de moartea câinelui său. Ce declarații a făcut vedeta

Pamela Anderson a declarat că Jo-Jo, câinele ei de companie preferat, “s-a sinucis” pentru că nu îl plăcea pe fostul ei soţ Rick Solomon, de care starleta canadiană a divorţat în luna aprilie, potrivit Mediafax

Vedeta canadiană, în vârstă de 47 de ani, spune că s-a simţit devastată atunci când Jo-Jo a murit, în urmă cu câteva luni, şi crede că fostul ei soţ Rick Solomon este vinovat de moartea prietenului ei patruped.

“Câinele meu Jo-Jo a murit cu puţin timp în urmă. Cred că s-a sinucis pentru că nu îl plăcea pe soţul meu. Rick s-a uitat furios într-o zi la mine şi mi-a spus: «Nu ştiu ce faci tu, dar eu nu mai pot. Trebuie să plec de aici»”, a declarat Pamela Anderson pentru suplimentul Style, publicat de The Sunday Times.

Pamela Anderson, vedetă a serialului “Baywatch”, s-a căsătorit cu Rick Solomon în 2007, însă căsătoria lor a fost anulată după doar două luni. Cei doi s-au căsătorit din nou în 2014, însă s-au despărţit pentru a doua oară, la începutul acestui an, din cauza “filosofiilor diferite” şi a stilurilor de viaţă incompatibile.

Pamela Anderson, care are doi fii – Brandon, în vârstă de 19 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani – cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee, spune că nu se simte pregătită să înceapă o nouă relaţie, dar nu a exclus posibilitatea de a se îndrăgosti din nou în viitorul apropiat.

Vedeta nord-americană – care a fost căsătorită şi cu Kid Rock – a spus: “Mi-am promis faptul că nu voi avea nicio întâlnire amoroasă cu nimeni, până după Crăciun. Apoi, păzea!”

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune “Meşterul casei”, “Salvamarii/ Baywatch” şi “V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă