13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPamela Anderson s-a împăcat cu Rick Salomon

Pamela Anderson s-a împăcat cu Rick Salomon

Actrița Pamela Anderson a decis să acorde căsniciei sale cu producătorul de film Rick Salomon o nouă şansă. Ea a depus în instanţă o cerere oficială prin care solicită justiţiei americane să anuleze procedura de divorţ pe care o iniţiase la începutul lunii iulie, informează Mediafax.

Pamela Anderson a depus cererea de divorț pe 3 iulie, invocând diferenţele ireconciliabile. La doar două săptămâni după, actrița a fost fotografiată în timp ce se săruta pasional cu soțul ei.

Potrivit revistei People, vedeta nord-americană a depus, pe 21 august, la un tribunal din California cererea prin care a solicitat instanţei să stopeze procedura de divorţ.

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Cele mai citite

Rusia susține că le oferă avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

Autoritățile Rusiei susțin că le oferă avocați din oficiu, plătiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați că au comis atacul terorist din...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

ANRE: România poate avea până la 200.000 de prosumatori la finele anului

Aproximativ 200.000 de prosumatori vor fi la finalul acestui an dacă se menţine ritmul actual de creştere, de 4.000-5.000 de prosumatori pe lună, ceea...
Ultima oră
Pe aceeași temă