21 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPanică în Marea Britanie. Nașterea celui de-al doilea copil al prințului William,...

Panică în Marea Britanie. Nașterea celui de-al doilea copil al prințului William, în pericol. Care este motivul

O unitate din spitalul în care urmează să nască ducesa de Cambridge, soția prințului William al Marii Britanii, a fost închisă în weekend din cauza descoperirii unei bacterii periculoase, informează Mediafax.

Citește și: Nașterea noului copil al prințului William, exploatată de retailerii britanici. Cu cât ar putea crește economia Angliei

„Marea Britanie aşteaptă cu sufletul la gură. Kate Middleton, ducesa de Cambridge, trebuie să nască dintr-un moment în altul al doilea copil al ei cu prinţul William”, scriu jurnaliştii de la site-ul 20minutes.fr.

În contextul în care întregul regat se pregăteşte să sărbătorească venirea pe lume a „bebeluşului regal cu numărul 2″, spitalul în care trebuie să nască ducesa de Cambridge se confruntă cu o problemă de ordin sanitar, precizează The Telegraph.

O unitate din acel spitalul „St Mary” a trebuit să fie închisă. Motivul constă în proliferarea unei bacterii care a afectat zece pacienţi, cărora le-a cauzat probleme stomacale.

„Suntem pe cale să desfăşurăm o vastă operaţiune de dezinfectare”, a precizat o sursă din administraţia spitalului, citată de tabloidul Daily Mirror.

“Nu există risc de propagare, dar acest incident nu putea să se producă într-un moment mai prost”, a adăugat aceeaşi sursă.

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a precizat că planurile familiei regale nu au fost modificate din această cauză, iar Kate Middleton va naşte într-adevăr cel de-al doilea copil al său la maternitatea „St. Mary” din Londra.

Citește și: Prințul William își ia concediu de paternitate. Cât timp va petrece alături de soția lui

Ducesa de Cambridge a dezvăluit la începutul acestui an că bebeluşul se va naşte „între mijlocul şi sfârşitul lunii aprilie”.

Prinţul William, în vârstă de 32 de ani, nepotul reginei Elisabeta a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

În 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din întreaga lume.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică în 8 septembrie 2014. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut în 22 iulie 2013.

Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...
00:01:33

Creștere alarmantă a persecuțiilor în Venezuela în contextul Alegerilor Prezidențiale, avertizează ONG-uri și Experți ONU

Un grup pentru drepturile omului și experți ai ONU au denunțat marți o "creștere alarmantă a disparițiilor forțate" în Venezuela înaintea votului prezidențial din...
Ultima oră
Pe aceeași temă