14.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Patrick Stewart, din nou în rolul profesorului Xavier în ”Wolverine 3”....

VIDEO. Patrick Stewart, din nou în rolul profesorului Xavier în ”Wolverine 3”. Ce detalii a dat actorul despre film

Actorul britanic Patrick Stewart va intra, din nou, în pielea personajului profesorului Xavier, dar de data aceasta pentru filmul în ”Wolverine 3”, a declarat artistul într-un interviu acordat portalului Collider, relatează Agerpres

Patrick Stewart a confirmat zvonurile apărute privind revenirea sa pe platourile de filmare în rolul profesorului Xavier.

Totodată, Stewart a anunțat că ”Wolverine 3” va avea la bază subiectul cărții de benzi desenate ”Old Man Logan” care-l portretizează pe Wolverine, interpretat de același Hugh Jackman, într-un viitor în care majoritatea prietenilor săi au murit și răufăcătorii controlează totul.

Sursă: Youtube/ ColliderVideos

”Este un proiect la care se lucrează în prezent”, a declarat Patrick Stewart, glumind că abia așteaptă să îl vadă pe Hugh Jackman îmbătrânind, pentru că așa cum știe toată lumea actorul australian arată foarte bine.

În luna februarie, actorul britanic a lăsat să se înțeleagă că ar putea reveni în distribuția celui de-al treilea fim al seriei dedicate lui Wolverine. Stewart a interpretat rolul profesorului Xavier în trilogia originală dedicată seriei X-Man, precum și în ‘X-Men: Days of Future Past’. Hugh Jackman a declarat anterior că se va retrage din universul filmelor X-Men după rolul din ‘Wolverine 3’, care va avea premiera la 3 martie 2017.

 

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă