13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPaul McCartney a trecut printr-o depresie după destrămarea trupei Beatles

Paul McCartney a trecut printr-o depresie după destrămarea trupei Beatles

Cântăreţul britanic Paul McCartney a mărturisit că a trecut printr-o depresie după destrămarea trupei Beatles şi că s-a gândit chiar să renunţe definitiv la muzică, potrivit unui program difuzat de radio BBC şi citat de EFE, preluată de Agerpres

Fostul membru Beatles a povestit că a început să bea mult după ce trupa din Liverpool a decis să se despartă în 1970, după cum a povestit în cadrul programului ‘Mastertapes’ difuzat sâmbătă. 

“A fost foarte greu să faci ceva după Beatles. Ce mai putea urma? Eram deprimat. Şi încă sunt. E greu să te desparţi de prieteni de o viaţă, aşa că am început să beau”, a povestit el. 

Trupa Beatles s-a destrămat oficial în 1970 după lansarea albumului ‘Let it be’. 

“Afacerile ne-au despărţit”, a recunoscut McCartney, care spune că despărţirea i-a provocat o depresie pentru că nu ştia dacă va mai continua să facă muzică. Pentru un timp a plecat în Scoţia unde a început să bea. 

McCartney a povestit că prima lui soţie, Linda, a fost cea care l-a determinat să depăşească această situaţie şi să formeze o nouă trupă, ‘Wings’. 

“Nu a fost o trupă bună, lumea spunea că Linda nu putea să cânte la clape, ceea ce era adevărat”, a povestit Paul. 

În declaraţiile acordate BBC, McCartney s-a declarat însă cu sufletul împăcat pentru că şi-a îmbunătăţit relaţiile cu John Lennon, înainte ca acesta să fie asasinat la New York, în decembrie 1980. 

El a povestit de asemenea că rivalitatea cu Lennon l-a ajutat să creeze cele mai bune compoziţii muzicale ale sale. 

Programul ‘Mastertapes’ a fost înregistrat într-un studio al BBC din centrul Londrei unde Beatles au cântat câteva succese ale lor din anii 60. 

În publicul care a asistat la înregistrare s-au aflat şi celebrităţi, precum Brad Pitt şi Noel Gallagher, iar numeroşi spectatori au putut să-i pună întrebări lui McCartney.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă