10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Petrecere la Hollywood: Cum și-a sărbătorit Rihanna ziua de naștere

FOTO. Petrecere la Hollywood: Cum și-a sărbătorit Rihanna ziua de naștere

Cântăreața Rihanna a împlinit în weekend vârsta de 27 de ani și a organizat o petrecere la o vilă din Beverly Hills, scrie publicația Harpers Bazaar.

Rihanna a petrecut în casa omului de afaceri Jim Goldstein, alături de alte nume celebre de la Hollywood precum Beyonce, Jay Z, Mick Jagger, Naomi Campbell, Bill Murray, Russell Simmons, Paris Hilton, Jim Carrey.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea ce poze au postat vedetele pe rețelele de socializare de la petrecerea Rihannei.

De la petrecere, nu a lipsit noul ei iubit, Leonardo DiCaprio. Rihanna și Leo au dansat și au fost surprinși împreună pe tot parcursul serii.

”Nu se purtau ca doi îndrăgostiți, dar se vedea clar atracția dintre ei. Au dansat împreună toată seara”, potrivit revistei People. 

Petrecere a fost pe măsură, baloanele au fost inscripționate cu numele artistei, iar tortul a fost decorat cu model de leopard și frunze de marijuana.

Citește și: Rihanna şi DiCaprio, un nou cuplu la Hollywood

Rihanna și Leonardo DiCaprio apar împreună din ce în ce mai des. După ce au petrecut Anul Nou împreună, cei doi au fost surprinși la diferite evenimente ca fiind foarte apropiați.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă