14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPovestea de iubire a cuplului OBAMA este dezvăluită într-un film. Cum și-a...

Povestea de iubire a cuplului OBAMA este dezvăluită într-un film. Cum și-a impresionat Barack viitoarea soție

Trailerul filmului “First Date”, care prezintă prima întâlnire dintre Barack şi Michelle Obama, a apărut cu câteva săptămâni înaintea lansării pe marile ecrane, informează madame.lefigaro.fr citat de Agerpres.

Era în vara lui 1989, era cald, iar cei doi nutreau aceleaşi speranţe şi mâncau aceeaşi îngheţată. Aşa începe povestea de dragoste dintre Michelle şi Barack Obama, potrivit primelor extrase din “First Date”, film regizat de Richard Tanne. 

Michelle Robinson este interpretată de actriţa Tika Sumpter (cunoscută din “Gossip Girl”), iar Barack este noul stagiar la cabinetul de avocaţi unde lucrează ea. Tânărul o duce la o reuniune comunitară, îi împărtăşeşte convingerile sale politice şi o farmecă de-a lungul întregii seri care avea să fie prima lor întâlnire. Cine doreşte să afle restul, trebuie să aibă răbdare până în 31 august, când se va lansa filmul. 

După 19 ani, Barack şi Michelle Obama aveau să intre ţinându-se de mână la Casa Albă, domiciliul lor timp de opt ani. În luna ianuarie, preşedintele îi va da cheile fie turbulenţilor Donald şi Melania Trump, fie obişnuiţilor casei Hillary şi Bill Clinton, fiecare pereche având şi ea o poveste demnă de un film biografic.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Cheltuielile statului cresc, deficitul bugetar este tot mai mare. Ce spun guvernanții?

În primele două luni ale anului, deficitul bugetar a urcat la aproape 29 de miliarde de lei, adică 1,67% din PIB. Spre comparație, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă