20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPozele de naș ale jurnalistului Rareş Bogdan au devenit VIRALE. Află de...

Pozele de naș ale jurnalistului Rareş Bogdan au devenit VIRALE. Află de ce

Jurnalistul Rareş Bogdan a postat pe Facebook mai multe fotografii de la o nuntă la care el şi soţia lui, Florina, au fost naşi de cununie, în weekend. Imaginile au provocat numeroase comentarii, între care multe negative, prin urmare jurnalistul a scos pozele de la rețeaua de socializare după câteva ore.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile pe care Rareş Bogdan le-a postat pe Facebook.

 „Pregatire pentru un film porno sau…?” şi „Îngrozitor”, au scris oamenii pe Facebook.

Una dintre imaginile postate de Bogdan a fost ridiculizată de „Times New Roman” (TMZ), în articolul „După ce i-au văzut poza de naș de la o nuntă, toți cocalarii visează acum să fie Rareș Bogdan”, în care omul de televiziune este numit „cea mai avansată versiune de cocalar care s-a văzut în România”.

După criticile pe care le-a primit , Rareş Bogdan a şters câteva dintre imaginile pe care le-a postat pe Facebook.

„Cu durere în suflet vă anunțăm că hilarul intelectual Rareș Bogdan a șters acea amuzantă poză de pe internet, după ce mai mulți oameni au râs de el și de valoarea sa, valoarea sa”, a scris pe pagina lui de Facebook jurnalistul TMZ, Ovidiu Eftimie.

Pe de altă parte, cuplul a primit şi mesaje apreciative pe pagina de Facebook, între care „Rafinament si bun gust….emoticon heart”, „Sunteti dintr-o lume de vis” sau „o familie minunată”.

În imaginile de la ceremonia religioasă, soţia jurnalistului apare îmbrăcată cu o rochie decoltată şi scurtă, în negru şi cu dungi albe, asortată cu o pălărie neagră, cu bor mare. Florina şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi înalţi, de culoare ciclam. La petrecere, femeia a purtat o rochie transparentă, care i-a inspirat pe oameni să o compare cu vedetele americane Kim Kardashian şi Jennifer Lopez.

Dacă la cununia civilă Bogdan a purtat un costum cu sacou bleu închis, cu papion negru şi cămaşă albă, la nuntă jurnalistul a optat pentru un sacou negru. 

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă