19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Andreea Mantea a postat pe Facebook prima poză cu bebelușul ei

FOTO. Andreea Mantea a postat pe Facebook prima poză cu bebelușul ei

Andreea Mantea a postat pe pagina ei de Facebook prima poză cu copilul ei, David. În imagine, vedeta este surprinsă în timp ce îi sărută mâna bebeluşului.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea prima poză cu bebeluşul Andreei Mantea, cu vedeta şi cu tatăl copilului, luptătorul Cristian Mitrea.

„Eu şi David-Andrei vă mulţumim din tot sufletul pentru mesajele voastre!!! Vă mulţumim pentru susţinerea morală şi cuvintele frumoase!”, a descris Andreea Mantea imaginea.

Fotografia pe care a postat-o vedeta a atras peste 29.000 de aprecieri şi numeroase felicitări şi încurajări de la fani. „Să-ţi trăiască! Să aibă parte numai de bucurii!”, „Felicitări multă sănătate” şi „Asta-i mânuţa care-ţi va alunga gândurile urâte. Spune-i bine-a venit!”, i-au scris oamenii.

Andreea Mantea a născut, miercuri, un băiat, la o clinică privată din Bucureşti. Vedeta nu a fost însoţită de tatăl copilului, luptătorul Cristian Mitrea.

Citeşte şi: Andreea Mantea a născut. Ce surpriză neplăcută a avut la maternitate

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă