14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrimăria Iaşi vrea să elimine reclamele stradale indecente

Primăria Iaşi vrea să elimine reclamele stradale indecente

Primăria Iaşi a somat firmele de publicitate care deţin panouri în oraş să îndepărteze reclamele stradale indecente care îndeamnă la videochat, informează Mediafax.

Viceprimarul Mihai Chirica a explicat că reclamele la activitatea de videochat sunt indecente, iar panouri de acest gen au apărut în special în campusurile universitare din zonele Tudor Vladimirescu şi Copou. El a precizat că a trimis notificări firmelor de publicitate exterioară care activează în municipiu, cerându-le să îndepărteze aceste reclame.

Viceprimarul Mihai Chirica a spus că, în situaţia în care firmele respective vor ignora cererea, atunci primăria se va adresa Poliţiei.

"E o chestiune foarte serioasă, se profită şi se manipulează sărăcia sau nivelul de trai scăzut, lipsa fondurilor băneşti a unor copii care au venit aici să facă studii“, a spus viceprimarul Iaşiului.

Viceprimarul a adăugat că reclama stradală la videochat nu va mai fi permisă în oraş, întrucât acest tip de activitate "nu este în consonanţă cu demnitatea umană”.

Conducerea organizaţiei de tineret a PNL Iaşi susţine, într-un comunicat transmis duminică presei, că explozia de reclame stradale în Iaşi care fac referire la videochat arată în realitate "oferta Primăriei ieşene, după 15 ani de administraţie PSD”.

Potrivit tinerilor liberali ieşeni, economia Iaşiului stagnează, investiţiile străine lipsesc, cei mai mari angajatori locali fiind instituţiile de stat, iar administraţia locală este lipsită de viziune.

"Acestea sunt datele care caracterizează economia Iaşiului, după cele trei mandate ale primarului Gheorghe Nichita. Viceprimarul Chirica ar face bine să se preocupe de aceste mari probleme ale oraşului nostru, nu să fardeze realitatea prin tot felul de interdicţii”, susţine Răzvan Timofciuc, liderul TNL Iaşi.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă