19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Primele IMAGINI de la nunta lui JOHNNY DEPP cu AMBER HEARD

FOTO. Primele IMAGINI de la nunta lui JOHNNY DEPP cu AMBER HEARD

Primele imagini apărute de la nunta actorilor Johnny Depp și Amber Heard, pe insula privată din Bahamas, arată momentele intime de la ceremonie. Nunta a avut loc în 7 februarie, pe plaja „Little Hall's Pond Cay”, informează Daily Mail.

Citește și: Bat clopotele de nuntă la Hollywood. Vezi ce actor celebru se însoară

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile de la nunta cuplului Johnny Depp și Amber Heard

Amber, în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie lungă, albă, cu mâneci lungi și voal, iar mirele, în vârstă de 51 de ani, a purtat un sacou alb, cravată neagră, pantaloni negri și pantofi albi.

Domnișoarele de onoare au purtat rochii în culori pastelate, iar fiul în vârstă de 12 ani al actorului Johnny Depp, Jack, a stat lângă tatăl său.

„Insula lui Johnny este un paradis tropical. Invitații la nuntă au avut parte de un weekend extraordinar, care s-a încheiat cu o ceremonie romantică pe plajă. Invitații s-au relaxat, au făcut scufundări și au savurat mâncăruri pregătite de maeștri bucătari”, a spus o sursă apropiată cuplului.

„Amber s-a machiat și și-a aranjat singură părul”, a spus unul dintre invitați.

Actorii s-au căsătorit mai întâi civil, în cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc în 3 februarie, în locuința lor din Los Angeles.

„Au vrut să reia jurămintele în fața familiei și a prietenilor, pe plajă, pentru că iubesc insula și își vor petrece foarte mult timp împreună acolo”, a mai spus sursa.

Citește și: FOTO. Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit

Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, în anul 2011.

Starurile și-au anunțat public relația abia în anul 2012, după ce Depp s-a despărțit de mama copiilor lui, cântăreața Vanessa Paradis.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă