15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuProcesul de partaj al soţilor Patriciu a fost amânat

Procesul de partaj al soţilor Patriciu a fost amânat

Procesul de partaj al soţilor Patriciu aflat pe rol la Judecătoria Buftea a fost amânat, miercuri, pentru 13 octombrie, dată până la care la dosar trebuie depus certificatul de deces al omului de afaceri, informează Mediafax.

Intentat de Dana Patriciu, procesul a început în martie şi are ca obiect "partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial".

La termenul de miercuri, instanţa a decis amânarea cauzei pentru 13 octombrie, în lipsa certificatului de deces al lui Dinu Patriciu.

"Amână cauza, pentru a se face dovada decesului pârâtului; a se face demersurile necesare pentru obţinerea şi depunerea certificatului de deces, semnat în conformitate cu originalul", se arată în soluţia luată miercuri de Judecătoria Buftea.

Un alt proces de partaj al soţilor Patriciu este pe rol la Judecătoria Sectorului 1. În acest dosar, Dana Patriciusolicită partajarea averii şi jumătate din totalul acesteia.

Pe de altă parte, la Judecătoria Buftea se judecă divorţul soţilor Patriciu. Divorţul, cerut de Dinu Patriciu, a fost intentat în februarie 2013 la Judecătoria Sectorului 1 şi a avut 14 termene până când a fost mutat la Buftea.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit în 19 august, la vârsta de 64 de ani, într-o clinică londoneză.

Dinu Patriciu deţinea active imobiliare în Germania, Suedia sau Polonia, evaluate la circa 1,1 miliarde de euro în mijlocul crizei. În România, portofoliul imobiliar al lui Dinu Patriciu cuprindea Romană Offices, Cubic Center şi Evo Center (în Pipera), Băneasa Business Center, Cascade Offices (Buzeşti) sau Floreasca 2 Business Center. 

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă