18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRapperul Ludacris va deveni tată pentru a treia oară

Rapperul Ludacris va deveni tată pentru a treia oară

Rapperul Ludacris va deveni tată pentru a treia oară. Artistul a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care sărută burtica de gravidă a soției sale Eudoxie Mbouguiengue. 

Fotografia a fost inițial postată de Eudoxie Mbouguiengue pe rețeaua de socializare cu mesajul "o zi frumoasă la plajă". Rapperul a preluat fotografia, însoţită de textul "o zi frumoasă într-adevăr". (Vezi galeria foto de mai sus)

Acesta va fi primul copil al cuplului, dar al treilea pentru Ludacris, care mai are două fiice, Karma, în vârstă de 14 ani, şi Cai Bella, în vârstă de un an, din relaţii anterioare.

Ludacris, în vârstă de 37 de ani, s-a logodit şi căsătorit câteva ore mai târziu cu actuala sa soţie, Eudoxie Mbouguiengue, pe 24 decembrie 2014.

Ludacris este un rapper, antreprenor şi actor american. Alături de colegii săi de generaţie din Atlanta, rapperul Big Boi şi Andre 3000 din grupul OutKast, Ludacris este unul dintre cei mai influenţi rapperi din curentul Dirty South care au avut succes pe plan internaţional la începutul anilor 2000. A fost recompensat de-a lungul carierei sale cu trei premii Grammy, un premiu decernat de Sindicatul actorilor americani şi un premiu Critic's Choice.

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă