10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRegizorii de la Hollywood vor să salveze ultima fabrică Kodak ce produce...

Regizorii de la Hollywood vor să salveze ultima fabrică Kodak ce produce peliculă pentru filme

Mai mulţi regizori de la Hollywood, între care Quentin Tarantino şi JJ Abrams, vor să salveze ultima fabrică Kodak, ce produce peliculă pentru filme, informează Mediafax.

Conducerea Kodak a luat în considerare închiderea fabricii din oraşul Rochester, New York, deoarece vânzările de peliculă de film ale companiei au scăzut cu 96% începând din 2006.

Noul director executiv al Kodak, Jeff Clarke, a anunțat însă că un grup de studiouri, producători şi regizori vrea să încheie o înţelegere cu Eastman Kodak Co. în domeniul producţiei de filme. 

Acest grup de la Hollywood promite să cumpere o cantitate de peliculă de film în următorii câţiva ani, chiar dacă cele mai multe filme şi seriale sunt realizate în prezent folosindu-se tehnologia digitală.

Astfel, planurile de a menţine deschisă fabrica prin comenzi pe termen lung făcute de studiouri par mai aproape de concretizare, având în vedere că în această cauză s-au implicat câţiva cineaşti celebri, precum Quentin Tarantino, Christopher Nolan, Judd Apatow şi J.J. Abrams.

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă