15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuRihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun

Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun

Cântăreața Rihanna şi rapperul Kanye West vor susţine împreună un turneu în anul 2015. Planurile artiștilor au fost confirmate de compania specializată în organizarea de concerte Live Nation, scrie Mediafax.

Citește și: Cât costă un bilet la concertul din România al lui Robbie Williams

Presa internaţională a anunţat recent că Rihanna şi Kanye West vor susţine un turneu comun în a doua jumătate a acestui an, însă managerii celor doi artişti nu au făcut încă un anunţ oficial.

Cu toate acestea, un angajat din Finlanda al companiei Live Nation, specializată în organizarea de concerte, a lăsat să se înţeleagă faptul că acest turneu va avea loc, după ce a publicat pe Internet, din greșeală, informaţii confidenţiale despre un concert pe care Rihanna şi Kanye West îl vor susţine la Tallinn, în Estonia, în 25 iulie.

Acel mesaj a fost şters la scurt timp după ce a fost postat, însă a fost fotografiat şi înregistrat de mai mulţi fani ai artiștilor.

Agenţii de presă ai cântăreţilor Rihanna şi Kanye West şi avocaţii companiei Live Nation nu au făcut deocamdată niciun comentariu în legătură cu aceste informaţii.

Kanye West şi Rihanna au mai susţinut un turneu mondial comun, „Glow In The Dark", în anul 2008.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007.

Citește și: Cine concertează în România în 2015

West este câştigător a 21 de premii Grammy și a lansat cel mai nou album în anul 2013.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în anul 2005, iar primul ei single, „S.O.S.", a devenit un hit. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella", „Take a Bow" şi „Disturbia".

Cele mai recente albume ale Rihannei sunt „Talk That Talk" şi „Unapologetic". Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

Cele mai citite

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...

MESAJE DE PAȘTE 2024: Trimite cele mai frumoase urări de Înviere

O selecţie a celor mai inspirate:mesaje de Paşte, felicitări şi urări de Înviere care pot fi trimise prin SMS apropiaţilor, în noaptea de înviere. SMS DE PAŞTE, URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...
Ultima oră
Pe aceeași temă