12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRomânii au talent 2015. Cine sunt concurenții pe care Andi Moisescu i-a...

Românii au talent 2015. Cine sunt concurenții pe care Andi Moisescu i-a trimis direct în semifinală

La cea de-a șaptea ediția a emisiunii „Românii au talent”, echipa „Speed Cubing” a fost trimisă direct în semifinală de juratul Andi Moisescu, după ce l-au impresionat cu rezolvarea unor cuburi Rubik, în doar câteva secunde.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu cei trei băieți de la „Speed Cubing”, care au rezolvat cuburi Rubik în doar câteva secunde și au fost trimiși de Andi Moisescu direct în semifinală.

Citește și: Românii au talent 2015. Mihaela Rădulescu a dansat pe scenă lângă un concurent. Cum a reacționat tânărul

Cei trei membri ai echipei „Speed Cubing”, Cristian Leana, Martin Fronescu și Flavian Glonț, au rezolvat cuburile Rubik legați la ochi sau cu o singură mână.

În plus, la finalul numărului, băieții au format chipul poetului și prozatorului Mihai Eminescu din cuburile rezolvate.

Cel mai tânăr membru al echipei, Martin, are numai 12 ani și este campionul național la rezolvarea cubului Rubik. Pe scena „Românii au talent”, băiatul a avut nevoie de aproximativ 30 de secunde pentru a impresiona publicul.  

Unul dintre membrii echipei, Cristian Leana, a fost unul dintre concurenții preferați ai juratului Andi Moisescu și la sezonul „Românii au talent” din anul 2012.

Cele mai citite

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă