21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSalma Hayek a pozat TOPLESS la 48 de ani. Cum s-a simţit...

Salma Hayek a pozat TOPLESS la 48 de ani. Cum s-a simţit în faţa camerei

Actriţa şi producătoarea cu origini mexicane Salma Hayek, în vârstă de 48 de ani, a pozat topless pentru publicaţia Allure. Artista a spus că a fost foarte emoţionată la începutul şedinţei foto, potrivit people.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginiea cu Salma Hayek topless, dar şi alte fotografii recente ale artistei.  

„Am fost foarte emoţionată la început. Am lucrat cu minunatul Patrick Demarchelier (fotograful – n.r.), iar el întotdeauna încearcă să facă şedinţe foto cu cât mai puţine haine. Totuşi, nu mi-am dat jos pantalonii”, a spus Salma Hayek.

De asemenea, artista a spus că este mulţumită de rezultatul şedinţei foto, întrucât fotografiile nu par vulgare.

Cu ocazia şedinţei foto pentru Allure, actriţa a mărturisit că, atunci când era mai tânără, cineva i-a sugerat să facă injecţii cu botox, ca să prevină apariţia ridurilor. „Mulţumesc lui Dumnezeu că nu am făcut acest lucru”, a spus Hayek, care a precizat că schimbarea înfăţişării face parte din frumuseţea oricărei femei.

Salma Hayek s-a căsătorit în anul 2009 cu omul de afaceri François-Henri Pinault. Cei doi au împreună o fiică, Valentina, în vârstă de şapte ani.

Artista a dezvăluit că nu stă departe de fiica ei pentru lungi perioade de timp. „Nu am fost niciodată departe de fiica mea mai mult de două săptămâni”, a spus Hayek.

Totodată, artista a mărturisit că are o căsnicie fericită. „Îmi doresc să fi ştiut, atunci când eram mai tânără, că urma să mă îndrăgostesc de bărbatul perfect. (…) M-aş fi scutit de foarte multă dramă personală”, a spus artista.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă