19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSam Smith anulează turneul din Australia din cauza problemelor de sănătate. Ce...

Sam Smith anulează turneul din Australia din cauza problemelor de sănătate. Ce i s-a întâmplat artistului

Celebrul cântăreț britanic Sam Smith a anunțat, luni, că este nevoit să anuleze concertele pe care trebuia să le mai susțină în cadrul turneului în Australia, din cauza unei hemoragii pe corzile vocale, scrie contactmusic.com.

Citește și: Noi acuzații de plagiat pentru Sam Smith

„Mă simt foarte dezamăgit că trebuie să îmi anunț fanii australieni că anulez turneul. Corzile mele vocale au fost extenuate pentru o perioadă îndelungată, însă, de curând, am suferit și o hemoragie. Doctorii mi-ai spus că trebuie să intru în repaus total până când mi se vindecă complet corzile vocale. Altfel, problema s-ar putea agrava mult, pe termen lung”, a scris Sam Smith pe Instagram.

Artistul a adăugat că le cere scuze fanilor care și-au cumpărat bilete la concerte și că spectacolele vor fi reprogramate în scurt timp.

​Citește și: Cântărețul Sam Smith, victima unui atac homofob, la Londra

Sam Smith ar fi trebuit să susțină un concert marți, la pavilionul Hordern din Sydney, urmat de alte trei concerte, în alte zone ale Australiei.

Concertele ar putea fi reprogramate pentru luna decembrie, potrivit managerilor turneului.

În anul 2015, Sam Smith a câștigat patru premii Grammy, la cea de-a 57-a ediție a evenimentului, pentru „cel mai bun star nou”, „cea mai bună melodie”, „cea mai bună înregistrare” și „cel mai bun album pop” pentru debutul lui, cu „In the Lonely Hour”.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă