15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSandra Bullock, îndrăgostită. Cine este bărbatul din viaţa ei

Sandra Bullock, îndrăgostită. Cine este bărbatul din viaţa ei

Actriţa americană Sandra Bullock, în vârstă de 51 de ani, are o relaţie cu un fotograf profesionist din Los Angeles, Bryan Randall, informează site-ul revistei People, citat de Mediafax

Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, este un fotograf de lifestyle şi fost model profesionist, originar din oraşul Portland. Randall şi Bullock s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relaţia lor a început în urmă cu câteva luni, precizează jurnaliştii de la revista People.

Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a pozat în trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista Harper’s Bazaar.

Potrivit presei americane, Sandra Bullock şi noul ei iubit au fost prezenţi la nunta bunilor lor prieteni, actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux, care s-au căsătorit pe 5 august.

Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divorţat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.

În aprilie 2010, actriţa americană a devenit mamă, după ce a finalizat procedura de adopţie, în calitate de părinte unic, a unui băieţel, Louis, în prezent în vârstă de 5 ani.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă