15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuSCANDALUL privind moartea lui Kurt Cobain a reînceput pe Internet. Courtney Love,...

SCANDALUL privind moartea lui Kurt Cobain a reînceput pe Internet. Courtney Love, atacată de fani

Artista americană Courtney Love, solista trupei de rock alternativ Hole, a fost atacată de internauţi, după ce a postat un mesaj despre soţul ei, regretatul solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain. Fanii artistului cred că Love ascunde informaţii despre moartea lui Cobain, potrivit The Independent.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Courtney Love şi Kurt Cobain.

Solista trupei Hole a postat pe Internet, sâmbătă, mai multe imagini în care apare alături de soţul ei şi fiica lor, Frances Bean Cobain. În descrierea unei fotografii, Love a scris mesajul: „ Mă întristează atât de mult (imaginea – n.r.). Copilul nostru este adult acum. Doamne, Kurt, uită-te la faţa ei, ce a fost în mintea ta? Îmi lipseşti, ne lipseşti tuturor”. Artista a însoţit mesajul de hashtag-urile „familie”, „amintiri”, „asdatimpulinapoi”, „iliubesc”.

Aproape instantaneu, fanii lui Cobain au readus în discuție speculaţii în privinţa morţii lui şi au cerut poliţiei din Seattle să redeschidă ancheta.

Timp de trei zile, postarea lui Courtney Love a generat numeroase comentarii acuzatoare şi injurioase. Unul dintre fanii artistului a scris: „Fii o femeie adevărată şi recunoaşte adevărul  – ne este dor de el, iar pe tine te detestăm”.

De la moartea solistului trupei Nirvana, Coutney Love şi fiica lor au fost învinuite în numeroase teorii despre decesul artistului.

Recent, Love a emis o notificare în care le cere cinematografelor să nu ruleze documentarul regizat de Benjamin Statler, „Soaked In Bleach”, care prezintă teoria conform căreia Cobain nu s-ar fi sinucis. Avocatul solistei trupei Hole a spus că falsele acuzații sunt defăimătoare și, astfel, Coutney Love ar putea cere să fie plătită pentru daune.

Kurt Cobain a murit în anul 1994, la vârsta de 27 de ani, în casa lui din Seattle, după ce s-ar fi sinucis cu un foc de armă.  

Cele mai citite

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă