12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuSharon Stone: Posteriorul meu arată ca o brânză Brie fină

Sharon Stone: Posteriorul meu arată ca o brânză Brie fină

Actriţa Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, a recunoscut că nu a mai mers la sala de gimnastică de la începutul anului, iar în prezent posteriorul ei arată ca ”o brânză Brie fină”, scrie Mediafax.

"Nu am mai lucrat (la sala de gimnastică, n.r.) de câteva luni, pentru că nu am avut chef. Dar acum o să merg în vacanţă şi ştiu că (presa, n.r.) va face cerc în jurul posteriorului meu şi va face una dintre pozele acelea exagerate, spunând «Ce s-a întâmplat cu posteriorul ei. Este o pungă cu brânză». Aş vrea doar să spun că este o brânză Brie fină", a declarat actriţa pentru E! News.

Sharon Stone a spus însă că atunci când merge la sală munceşte ca o "sălbatică". De asemenea, ea a menţionat că mănâncă sănătos pentru a se menține în formă.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă