15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSoţia lui JOHNNY DEPP riscă 11 ani de ÎNCHISOARE. Care este motivul

Soţia lui JOHNNY DEPP riscă 11 ani de ÎNCHISOARE. Care este motivul

Soţia actorului Johnny Depp, actriţa Amber Heard, riscă să facă 11 ani de închisoare, după ce şi-a adus ilegal câinii în Australia. Femeia a fost somată să se prezinte la tribunal în Queensland, în 7 septembrie, potrivit contactmusic.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu soţia actorului Johnny Depp, actriţa Amber Heard.

Sentinţa maximă pentru infracţiunea de aducere a animalelor în Australia este de 10 ani de închisoare şi o amendă de 102,000 de dolari australieni, echivalentul a aproximativ 300.000 de lei, iar sentinţa pentru falsificarea documentului este de un an de închisoare şi 10,200 de dolari australieni, echivalentul a peste 30.000 de lei.

Amber Heard a intrat în Australia, în mai 2015, cu cei doi câini Yorkshire terrier, Pistol şi Boo, ca să îl viziteze pe soţul ei, Johnny Depp, în timp ce el filma pentru cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe” în oraşul Coasta de Aur/ Golden Coast. Artista este acuzată că a falsificat un document pentru aducerea lor în ţară.

Australia are reguli foarte stricte în privinţa importului de animale de companie, pentru a evita împrăştierea unor posibile boli.

Astfel, pentru importul animalelor este necesar un permis special şi trecerea lor printr-o perioadă de 10 zile de carantină. Legea a fost formulată de ministrul agriculturii, Barnaby Joyce, care a fost intens parodiat pentru incidentul din luna mai.

„Dacă începem să le dăm voie starurilor de cinema – chiar dacă au fost numiţi de două ori <<cel mai sexy bărbat al anului (Johnny Depp – n.r.)>> – să intre în ţara noastră cu animale de companie, atunci de ce nu lăsăm pe toată lumea să încalce legile?”, a spus ministrul australian, care a ameninţat că o va obliga pe actriţă să îşi eutanasieze câinii, dacă nu îi scoate din ţară.

După vizita în Australia, artista a spus că are sentimentul că ea şi Depp vor evita ţara cât de mult vor putea, din cauza politicienilor de acolo.

Actorii Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în februarie 2015. Ceremonia religioasă a avut loc pe insula privată a actorului, „Little Hall's Pond Cay”, din Bahamas.

Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”, în anul 2011. Starurile și-au anunțat public relația abia în anul 2012, după ce Depp s-a despărțit de mama copiilor lui, cântăreața Vanessa Paradis.

Actorul Johnny Depp a mai fost căsătorit, timp de doi ani, cu make-up artist-ul Lori Anne Allison, a fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie puternic mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă