12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuStejarii Country Club, premiat de către Dr. Oz în cadru Galei Excelenţei...

Stejarii Country Club, premiat de către Dr. Oz în cadru Galei Excelenţei în Medicină, Inovaţie şi Domenii Conexe

Dr. Oz a oferit Stejarii Country Club premiul Best Bucharest Leisure & Sport Destination, în cadrul Galei Excelenţei în Medicină, Inovaţie şi Domenii Conexe. Cu ocazia evenimentului au fost recunoscuţi şi premiaţi cei mai valoroşi oameni şi cele mai prestigioase companii care s-au remarcat în domeniul medicinei.

„Suntem onoraţi să primim acest premiu, care vine ca o recunoaştere a faptului că mereu am promovat un stil de viaţă sănătos, în care sportul ocupă un loc central, atât în rândul adulţilor, cât şi al copiilor. Credem că prevenţia, respectarea unui program de sport riguros şi păstrarea legăturii cu natura sunt câţiva paşi esenţiali şi uşor de realizat de către oricine, pentru a se bucura de o viaţă sănătoasă”, a declarat Mihai Popa, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Gala a reunit peste 200 de leaderi naţionali şi internaţionali ai comunităţii medicale şi de business, care au obţinut rezultate remarcabile şi au adus adevărate contribuţii în domeniul medical. Dr. Oz a acordat personal premii celor care au avut iniţiative cu mare impact, au dezvoltat tehnologii menite să îmbunătăţească stilul de viaţă, antreprenorilor şi profesioniştilor din cadrul marilor companii din medicină.

Printre criteriile care au stat la baza oferirii premiului către Stejarii Country Club s-au numărat atât facilităţile, cât şi evenimentele şi acţiunile organizate pentru a susţine un stil de viaţă sănătos.

Stejarii Country Club promovează sportul în rândul copiilor prin intermediul Şcolilor Sociale de Tenis, Înot, Gimnastică şi Judo, ale căror cursuri se desfăşoară în Stejarii Country Club, prin intermediul concursurilor sportive şi al claselor de aikido, karate kyokushin, înot, tenis, yoga, squash, kick boxing şi aerobic.

De asemenea, Stejarii Country Club promovează sportul în rândul adulţilor punându-le la dispoziţie piscine interioare şi exterioare, o sală de fitness cu peste 100 de aparate, terenuri de tenis, padel şi squash, studiouri de aerobic şi numeroase competiţii sportive.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă