11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTatăl lui Amy Winehouse condamnă noul documentar despre artistă. Care este motivul

Tatăl lui Amy Winehouse condamnă noul documentar despre artistă. Care este motivul

Tatăl interpretei și compozitoarei Amy Winehouse, Mitch, plănuiește să îi dea în judecată pe producătorii noului documentar despre regretata artistă, pentru că nu îi place felul în care i-au prezentat familia, potrivit contactmusic.com.

Ddeschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Amy Winehouse și familia ei

Citește și: O statuie a cântăreţei Amy Winehouse, construită la Londra

Mitch Winehouse a spus că le-a spus avocaților lui să încerce să împiedice lansarea documentarului, dar a hotărât să dea producătorii în judecată după premiera filmului.

„,Mi s-a făcut rău când l-am văzut pentru prima dată. Amy ar fi fost furioasă. Nu este ceea ce și-ar fi dorit… Nu îl putem opri de la lansare, dar după premieră, îi putem da în judecată pentru calomnie sau defăimare”, a explicat tatăl artistei.

Mitch a spus că filmul îl arată în rolul unui tată absent pentru Amy, în ultimii ei ani de viață.

„Documentarul dă impresia că familia nu a fost alături de ea. Eu am fost lângă ea – cu toții am fost lângă ea în fiecare zi. Amy îmi telefona de până la șapte ori pe zi. Acest film nu arată nimic din toate astea”, a explicat Mitch Winehouse.

Pe de altă parte, un reprezentant al filmului a spus că documentarul prezintă în mod obiectiv tot backgroundul familiei.

​Citește și: Dezvăluire cutremurătoare: Tatăl lui Amy Winehouse vorbește cu fiica lui moartă

„Am intervievat 100 de oameni care au cunoscut-o pe Amy. Povestea pe care o spune filmul este cea care a reieșit din răspunsurile la aceste interviuri”, a explicat reprezentantul.

Filmul „Amy”, care documentează viața artistei și dependența ei de droguri, va avea premiera în 15 mai, la Festivalul de film Cannes și în 15 iulie, la cinematografele din Marea Britanie.

Amy Winehouse a devenit o vedetă internaţională în anul 2006, când a lansat albumul „Back to Black”. Născută la Londra, Amy, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii „soul”.

Artista a murit în 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei „intoxicaţii cu alcool”.

După moartea cântăreței, tatăl lui Amy Winehouse a înființat o fundație care ajută persoanele dependente de droguri și alcool.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă