22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTeleviziunea americană va face un film biografic despre Britney Spears

Televiziunea americană va face un film biografic despre Britney Spears

Viața vedetei pop americane Britney Spears, care a devenit celebră în adolescență pentru a umple apoi cronicile de scandal în viața adultă, va fi povestită într-un film biografic care va fi difuzat pe postul Lifetime, relatează AFP.

Filmul intitulat 'Britney' va fi difuzat anul viitor și o va avea în rolul principal pe actrița australiană Natasha Bassett, a informat miercuri un reprezentant al Lifetime. Actrița a devenit cunoscută pentru rolul său din ultimul film al fraților Cohen 'Avé, César!'.

Lifetime a explicat că biopicul 'Britney' va prezenta viața cântăreței în vârstă de 34 de ani, începând cu copilăria sa în Louisiana (sud) unde talentul ei a fost descoperit de foarte tânără.

După o ascensiune rapidă în anii 1990, a urmat o perioadă tumultoasă, cu despărțirea de Justin Timberlake și maternitatea timpurie. Lumea își mai aduce încă aminte de imaginile difuzate de presă cu Britney conducând mașina cu bebelușul între picioare.

Ea a găsit ulterior o oarecare stabilitate cu un spectacol permanent pe care a început să-l prezinte la sfârșitul anului 2013 în Las Vegas și se pregătește să lanseze cel de-al 9-lea său album 'Glory' vineri, cu două zile înainte de reprezentația pe care o va susține la gala MTV Video Music Awards.

Cele mai citite

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă