8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTraian Băsescu participă la nunta fiicei unui lider LIBERAL

Traian Băsescu participă la nunta fiicei unui lider LIBERAL

Fostul președinte  Traian Băsescu a participat, duminică, la o zi după ce a fost ales preşedinte al Mişcării Populare, la nunta fiicei liderului liberal Corneliu Olar.

Nunta s-a desfășurat în localitatea Câmpeni din Munţii Apuseni, informează MediafaxCorneliu Olar este fost deputat PDL şi fost primar al comunei Horea.

Traian Băsescu a ajuns, duminică, în jurul orei 19.00, la localul din Câmpeni unde are loc nunta. La eveniment participă aproape o mie de persoane, între care copreşedintele PNL Alba, Mircea Hava, precum și prim-vicepreşedintele organizației Ion Dumitrel, care este şi preşedinte al Consiliului Județean, precum și senatorul liberal Alexandru Pereş.

Traian Băsescu a venit alături de soţia sa, Maria Băsescu, şi, potrivit participanţilor, a avut discuţii scurte cu foştii săi colegi din PDL. Nunta este organizată în stil tradiţional, mirele şi mireasa fiind îmbrăcaţi în costume populare, iar meniul fiind compus din preparate tradiţionale româneşti.

Olar s-a numărat printre liderii PDL din Alba care au participat, în 2012, la nunta Elenei Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost ales, sâmbătă, în unanimitate, preşedinte al Mişcării Populare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

Alexandru Maxim, spectacol în Turcia! Românul a dat un gol și a pasat decisiv în victoria lui Gaziantep

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a contribuit decisiv la victoria echipei sale, Gaziantep FK, cu scorul de 2-0, în fața formației Kasimpaşa, din etapa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă