22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum s-a transformat Șerban Huidu de când nu a mai apărut la...

Cum s-a transformat Șerban Huidu de când nu a mai apărut la TV

Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu, s-a îngrășat și s-a tuns la chelie, de când nu a mai apare la televizor. 

Huidu a publicat mai multe fotografii cu el pe rețeaua de socializare Facebook în care a glumit că seamănă cu Bruce Willis și s-a certat cu oamenii care i-au criticat noul look. 

”Plec în vacanță în Grecia! Au grecii două variante: să se bucure că a venit Bruce Willis să îi salveze sau să fugă pentru că au venit recuperatorii!”, a scris Huidu pe Facebook. 

Mesajul a fost însoțit de un selfie în care vedeta poartă un tricou cu steagul Greciei.

După ce a postat fotografiile cu el, oamenii i-au lăsat comentarii în care i-au criticat noul look și i-au reproșat că el a fost de vină pentru accidentul în care au murit trei oameni.

”Nu puteți scrie voi cât pot șterge eu! Și când văd unii că voi mă ambiționez mai tare!”, le-a scris Huidu criticilor săi și a continuat să posteze poze cu el și la comentarii. 

Realizatorul TV Şerban Huidu a fost îndrăgit de publicul românesc până la accidentul de mașină care s-a soldat cu moartea a trei oameni. 

Șerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 de kilometri la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia în care se aflau Magda Drăghici, Ioan Garbis şi Ştefan Lungu Balogh, toţi trei pierzându-şi viaţa în accident. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora. 

De la accident, Huidu s-a retras din viața publică. 

Cele mai citite

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...
Ultima oră
Pe aceeași temă