15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum vor marca Kim Kardashian şi Kanye West un an de la...

Cum vor marca Kim Kardashian şi Kanye West un an de la căsătorie

Celebrul cuplu american Kim Kardashian şi Kanye West va marca un an de la căsătorie printr-o ceremonie de reînnoire a jurămintelor în restaurantul din Turnul Eiffel şi o plimbare cu o ambarcaţiune pe Sena, alături de cântăreţi de operă şi de un cvartet de corzi, scrie usmagazine.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu restaurantul din Turnul Eiffel şi cu vedetele americane Kim Kardashian şi Kanye West.

“Oraşul luminilor”, Parisul, are o semnificaţie specială pentru cuplul american. “Ne-am îndrăgostit în Paris”, a spus Kim Kardashian într-un interviu.

Artistul Kanye West a vrut ca Turnul să fie iluminat în timpul ceremoniei de înnoire a jurămintelor, dar autorităţile franceze l-au refuzat.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, şi Kanye West, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 24 mai 2014, în oraşul italian Florenţa, şi au avut o recepţie organizată la Palatul Versailles. Cei doi au împreună o fiică, North West, care va împlini doi ani în iunie 2015.

Cele mai citite

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă