8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVăduva și copiii lui Robin Williams, termen limită pentru împărțirea averii

Văduva și copiii lui Robin Williams, termen limită pentru împărțirea averii

După nouă luni de la moartea actorului Robin Williams, văduva și copiii lui nu au reușit încă să își împartă pe cale amiabilă bunurile actorului. Moștenitorii mai au două luni la dispoziție să ajungă la un acord. În caz contrar, aceștia urmează să se adreseze justiției, informează Agerpres.

Citește și: SCANDAL în familia lui Robin Williams. Vezi pentru ce se luptă moștenitorii actorului

Susan Schneider și Robin Williams au semnat un contract prenupțial, cu clauze necunoscute, în anul 2011. Femeia a depus o moțiune în luna decembrie, cu privire la drepturile care îi revin prin acest contract.

În joc sunt atât o proprietate, o sumă de bani, cât și articole vestimentare, fotografii personale, trofee, bijuterii, biciclete, colecții de fosile sau jucării și alte astfel de bunuri ale actorului.

Inițial, testamentul actorului a arătat că proprietatea le revine copiilor săi. Însă, în ultimii ani, s-au făcut modificări în testament, pentru a o include și pe ultima soție a actorului.

Un judecător al Tribunalului superior din San Francisco a decis ca moțiunea depusă în luna decembrie de văduva actorului să fie examinată în 1 iunie, și nu luni, cum era prevăzut inițial.

Citește și: Ben Stiller, îngrijorat pentru cariera lui. Care este motivul

Avocații femeii au spus că, după moartea actorului, au dispărut unele bunuri din casa în care aceasta trăia cu Williams. De asemenea, avocații au spus că au fost anulate unele servicii, cum ar fi abonamentele la unele publicații.

În schimb, purtătorul de cuvânt al copiilor starului, Allan Mayer, a spus că „nici copiii lui Robin Williams, dar nici reprezentați ai acestora nu au intrat în acea casă după moartea actorului”.

Zak, în vârstă de 31 de ani, este primul copil al actorului, din prima sa căsnicie, cu Valerie Velardi. Zelda, în vârstă de 25 de ani și Cody, în vârstă de 23 de ani, sunt copiii din cea de-a doua căsnicie a starului, cu Marsha Garces Williams.

Robin Williams s-a sinucis în 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani.

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă