13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVedetele de la Hollywood regretă moartea designerului Oscar de la Renta

Vedetele de la Hollywood regretă moartea designerului Oscar de la Renta

Numeroase vedete din industria de divertisment americană, precum Gloria Estefan, Naomi Campbell şi Jamie Lee Curtis, au publicat pe Twitter mesaje prin intermediul cărora au adus un ultim omagiu celebrului creator de modă Oscar de la Renta, decedat luni seară, la vârsta de 82 de ani.

Cântăreaţa Taylor Swift a declarat: "Designerul meu preferat din toate timpurile a murit. Oscar, a fost o onoare pentru mine să port creaţiile tale şi să te cunosc".

"Oscar de la Renta, ne vei lipsi tuturor, ca şi rochiile tale elegante. Odihneşte-te în pace! Eşti o legendă a modei", a declarat La Toya Jackson.

Starleta Nicky Hilton a spus: "Este o zi tristă pentru industria modei. O legendă a plecat dintre noi. Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta".

Un mesaj emoţionant a fost publicat şi de cântăreaţa Gloria Estefan: "Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta, designer de legendă! Ai reprezentat o parte importantă a vieţii mele, în cele mai importante momente ale ei. Transmit multă dragoste şi pace în suflet familiei sale şi tuturor acelor persoane pe care el le-a iubit".

Actriţa Jamie Lee Curtis şi-a exprimat la rândul ei regretul: "Am purtat ţinutele semnate de Oscar de la Renta toată viaţa mea de adult. Ele sunt ca şi viaţa lui. Clasice, uşoare, feminine şi elegante. Odihnească-se în pace!".

Actriţa Alyssa Milano a declarat: "Odihnească-se în pace: Designerul de modă Oscar de la Renta a murit la 82 de ani!".

"Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta, legendă a modei", a declarat la rândul său designerul Zac Posen.

Jurnalistul Anderson Cooper a spus: "Sunt întristat să aflu despre decesul lui Oscar de la Renta. A avut o viaţă şi o carieră remarcabile, a fost un om blând şi generos".

Vedeta de televiziune Padma Lakshmi a declarat: "Tocmai am aflat de moartea lui Oscar de la Renta. A fost un veritabil maestru, un creator şi un gentleman. Odihnească-se în pace!".

Actriţa Zoe Saldana a publicat la rândul ei următorul mesaj pe Twitter: "Un geniu de legendă a plecat dintre noi, dar nu va fi uitat. Inima mea este alături de familia De La Renta".

Jurnalistul de televiziune Larry King a scris: "Ce legendă, ce viaţă! Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta, unul dintre cei mai legendari creatori din industria modei!".

Alte vedete au preferat să publice pe Twitter diverse fraze celebre rostite de Oscar de la Renta. Astfel, actriţaLindsay Lohan a scris pe contul ei următoarea frază: "Niciodată în istoria omenirii femeile nu au deţinut ca acum controlul asupra propriilor destine".

Celebrul top-model britanic Naomi Campbell a scris şi ea pe Twitter un mesaj în memoria renumitului designer: "Ai făcut ca un vis să devină realitate! Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta, gentlemanul industriei de modă".

Oscar de la Renta, considerat o veritabilă legendă în industria modei, care a creat ţinute vestimentare spectaculoase pentru numeroase vedete de la Hollywood şi pentru personalităţi publice precum Jacqueline Kennedy şi Oprah Winfrey, a murit din cauza unui cancer, informeazăhollywoodlife.com.

Cele mai citite

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă